Edukira joan | Menu nagusira joan | Ataletara joan

Eusko jaurlaritza
Buscador
Hasiera / Prestakuntza  / 

Etengabeko Lanerako prestakuntza

 / Nekazaritza

Nekazaritza elikagaiak

ARABA: 945 00 32 40
fpearaba@hazi.eus
 BIZKAIA: 683 64 18 66
fpebizkaia@hazi.eus
GIPUZKOA: 627 43 19 04
fpegipuzkoa@hazi.eus
 ARTZAIN ESKOLA: 943 251 008
artzaineskola@hazi.eus

AZOKETAN SALTZEKO TEKNIKAK

 

Prestakuntza mota:  
Trinkoa
Etengabeko prestakuntza:  
Sektoriala
Prestakuntza sektoriala:  
Nekazaritza elikagaiak
Hasiera-data:  
2017 Urria 23
Amaiera-data:  
2017 Urria 24
Zentroa:  
HAZI Gipuzkoa
Ikastaroa emateko lekua:  
Azpeitia
Iraupena:  
6 ORDU
Norentzat:  
Azoketan beren produktuak saltzen dituzten ekoizleei, bereziki Azpeitikoei.
Gai orokorra:  
Helburua da azoketan beren produktuak saltzen dituzten baserritarrek saltzeko estrategia berriak ikastea: produktua nola aurkeztu, postua nola prestatu, azoketako jardunbide egokiak, merkaturatzea eta abar.
Ikastaroa amaitzeko: show cooking.
Matrikula:  
36
Fidantza:  
 

 

Kurtsoen egitaraua                                                              Izena eman

Bookmark and Share

 

< itzuli ikastaroen zerrendara