Edukira joan | Menu nagusira joan | Ataletara joan

Eusko jaurlaritza
Buscador
Hasiera / 

Prestakuntza

 / Ikastaroen bilatzailea / ESNEAREN KALITATE HIGIENIKO SANITARIOA. KONTROLATU BEHARREKO OINARRIZKO PARAMETROAK

Ikastaroen bilatzailea

ESNEAREN KALITATE HIGIENIKO SANITARIOA. KONTROLATU BEHARREKO OINARRIZKO PARAMETROAK

Prestakuntza mota:  
Trinkoa
Etengabeko prestakuntza:  
Sektoriala
Prestakuntza sektoriala:  
Nekazaritza elikagaiak
Hasiera-data:  
2020 Uztaila 01
Amaiera-data:  
2020 Uztaila 01
Zentroa:  
HAZI Bizkaia
Eskolak emateko lekua:  
WEBINAR
Iraupena:  
2 ORDU
Norentzat:  
Gazta egiteari ekin nahi edo dagoeneko gazta ekoizten duten pertsonak
Gai orokorra:  
Q letrak ezarritako analitika plangintza. Burutzen diren analisiak eta emaitzen
interpretazioa
o Gainontzeko parametro mikrobiologikoen kontrola: burutu beharreko analisiak,
maiztasuna eta inzidentzien aurrean burutu beharreko ekintza planak.
• Staphylococcus aureus
• Listeria
• Salmonella

Matrikula:  
0
Fidantza:  
 

Izena eman




Bookmark and Share
< itzuli ikastaroen zerrendara

elearning

2019.urtean HAZIn 5.000 ordu inguru eskeini dira eta 3.000 pertsona gerturatu dira (%30 emakumeak, %70 gizonak)