Edukira joan | Menu nagusira joan | Ataletara joan

Eusko jaurlaritza
Buscador
Hasiera / 

Prestakuntza

 / Ikastaroen bilatzailea / ELIKAGAIEN KALITATEA ETA HIGIENEA. ELIKAGAIEN MANIPULATZAILEA

Ikastaroen bilatzailea

ELIKAGAIEN KALITATEA ETA HIGIENEA. ELIKAGAIEN MANIPULATZAILEA

Prestakuntza mota:  
Trinkoa
Etengabeko prestakuntza:  
Sektoriala
Prestakuntza sektoriala:  
Nekazaritza elikagaiak
Hasiera-data:  
2018 Abendua 10
Amaiera-data:  
2018 Abendua 10
Zentroa:  
HAZI Bizkaia
Eskolak emateko lekua:  
BIZKAIA
Iraupena:  
4 ORDU
Norentzat:  
Ostalaritzako, landa-turismoko eta upategietako langileei, sagardogileei, baserritarrei
Gai orokorra:  
Elikagaiak behar bezala eskuztatzea, laneko prebentzio-, higiene- eta antolaketa-neurri eraginkorrak. Ikastaroa gainditzen dutenek arrisku txikieneko elikagaien manipulatzaile-txartela lortuko dute.
Matrikula:  
36
Fidantza:  
 

Izena eman




Bookmark and Share
< itzuli ikastaroen zerrendara

elearning

2017.urtean 298 ikastaro egin dira eta 6.800 prestakuntza ordu baino gehiago eskeini dira. 5000 pertsona baino gehiok hartu dute parte (%25 emakumeak %75 gizonak)