Edukira joan | Menu nagusira joan | Ataletara joan

Eusko jaurlaritza
Buscador
Hasiera / 

Prestakuntza

 / Ikastaroen bilatzailea / KUDEATZEKO PROZESU ETA MODU BERRIAK

Ikastaroen bilatzailea

KUDEATZEKO PROZESU ETA MODU BERRIAK

Prestakuntza mota:  
Trinkoa
Etengabeko prestakuntza:  
Sektoriala
Prestakuntza sektoriala:  
Nekazaritza elikagaiak
Hasiera-data:  
2020 Otsaila 19
Amaiera-data:  
2020 Otsaila 20
Zentroa:  
HAZI Araba
Eskolak emateko lekua:  
ARKAUTE
Iraupena:  
15 ORDU
Norentzat:  
Elikaduraren balio-kateko zuzendari eta erdi-mailako arduradunei.
Gai orokorra:  
Elikaduraren balio-katea asko eta bizkor aldatzen ari da negoziarentzat giltza diren prozesu guztietan: horniketa-katea, prozesuen digitalizazioa, banaketa-kanal berriak, tokian jarduten duten lehiakide globalak eta, batez ere, kontsumitzaileen portaera. Erronka horiei guztiei buruzko informazio garrantzitsua izatea eta erronka horietako batzuk gainditu dituzten enpresen esperientziak ezagutzea aukera ona da enpresa txiki eta ertanei kudeatzeko prozesu eta modu berriak ezagutzera emateko.
Matrikula:  
0
Fidantza:  
 
Kurtsoen egitaraua                                                   

Izena eman




Bookmark and Share
< itzuli ikastaroen zerrendara

elearning

2019.urtean HAZIn 5.000 ordu inguru eskeini dira eta 3.000 pertsona gerturatu dira (%30 emakumeak, %70 gizonak)