Edukira joan | Menu nagusira joan | Ataletara joan

Eusko jaurlaritza
Buscador
Hasiera / 

Prestakuntza

 / Ikastaroen bilatzailea / GAZTAK NOLA ALDATZEN DIREN ETA ZER AKATS IZAN DITZAKETEN

Ikastaroen bilatzailea

GAZTAK NOLA ALDATZEN DIREN ETA ZER AKATS IZAN DITZAKETEN

Prestakuntza mota:  
Trinkoa
Etengabeko prestakuntza:  
Sektoriala
Prestakuntza sektoriala:  
Nekazaritza elikagaiak
Hasiera-data:  
2019 Urria 10
Amaiera-data:  
2019 Urria 11
Zentroa:  
Artzain Eskola
Eskolak emateko lekua:  
Artzai Gazta
Iraupena:  
8 ORDU
Norentzat:  
Artzainei, gaztagileei, esneki egileei eta interesa dutenei.
Gai orokorra:  
Reconocer y detectar fallos en los quesos durante la maduración.
Matrikula:  
0
Fidantza:  
 

Izena eman




Bookmark and Share
< itzuli ikastaroen zerrendara

elearning

2019.urtean HAZIn 5.000 ordu inguru eskeini dira eta 3.000 pertsona gerturatu dira (%30 emakumeak, %70 gizonak)