Edukira joan | Menu nagusira joan | Ataletara joan

Eusko jaurlaritza
Buscador
Hasiera / 

Prestakuntza

 / Ikastaroen bilatzailea / BERTAKO PRUDUKTUEN LANKETA.

Ikastaroen bilatzailea

BERTAKO PRUDUKTUEN LANKETA.

Prestakuntza mota:  
Trinkoa
Etengabeko prestakuntza:  
Sektoriala
Prestakuntza sektoriala:  
Nekazalturismoa
Hasiera-data:  
2019 Ekaina 04
Amaiera-data:  
2019 Ekaina 04
Zentroa:  
HAZI Gipuzkoa
Eskolak emateko lekua:  
Altzoko Elordi Elkartea
Iraupena:  
6 ORDU
Norentzat:  
Udaletako ordezkariak, tokiko eragileak eta hosteleritzako profesionalak
Gai orokorra:  
Hostelertizan bertako produktua balorean jarri eta sartu. Sasoiko produktuarekin Show-cooking.
Matrikula:  
0
Fidantza:  
 

 
pdf ikusi

Kurtsoen egitaraua                                                   

Izena eman




Bookmark and Share
< itzuli ikastaroen zerrendara

elearning

2018.urtean 211 ikastaro egin dira, 6.300 ordu baino gehiago eskeini dira eta 4053 pertsona gerturatu dira (%34 emakumeak, %66 gizonak)