Edukira joan | Menu nagusira joan | Ataletara joan

Eusko jaurlaritza
Buscador
Hasiera / 

Prestakuntza

 / Ikastaroen bilatzailea / GARAGARDO GARRATZAK, ERRAZ

Ikastaroen bilatzailea

GARAGARDO GARRATZAK, ERRAZ

Prestakuntza mota:  
Trinkoa
Etengabeko prestakuntza:  
Sektoriala
Prestakuntza sektoriala:  
Nekazaritza elikagaiak
Hasiera-data:  
2020 Abendua 01
Amaiera-data:  
2020 Abendua 01
Zentroa:  
HAZI Araba
Eskolak emateko lekua:  
WEBINAR
Iraupena:  
1.5 ORDU
Norentzat:  
Profesionalei, eta artisau-garagardoaren profesional izan nahi dutenei
Gai orokorra:  
Gaur egun, garagardo garratzak (sours beers) modan daude, eta gero eta ezagunagoak dira garagardoen merkatuan. Interesa handituz doala eta, horrelako garagardoak ekoizteko teknika eta metodo jakin batzuk behar dira, ahalik eta modurik egokien eta kontrolatuenean egina ahal izateko. Aukera erraz eta eraginkor bat da azido laktikoaren bakterioek kultibo puruak erabiltzea (Lactobacillus spp.), formatu lehorrean, kultibo horiek hedatu edo mantendu beharrik gabe, baita ere ez-saccharomyces anduiak erabiltzea, horiekin helburu bera lortu baitaiteke. Aurkezpenak erakutsiko ditu azidifikatze metodo nagusien errepaso bat (tradizionalak eta modernoak), mikroorganismo arduradunak eta horiek erabiliz lortutako emaitza arrakastatsuak.
Matrikula:  
0
Fidantza:  
 

 
jpg ikusi

Kurtsoen egitaraua                                                   

Izena eman




Bookmark and Share
< itzuli ikastaroen zerrendara

elearning

2019.urtean HAZIn 5.000 ordu inguru eskeini dira eta 3.000 pertsona gerturatu dira (%30 emakumeak, %70 gizonak)