Ikastaroen bilatzailea
GARAGARDO GARRATZAK, ERRAZ
- Prestakuntza mota:
- Trinkoa
- Etengabeko prestakuntza:
- Sektoriala
- Prestakuntza sektoriala:
- Nekazaritza elikagaiak
- Hasiera-data:
- 2020 Abendua 01
- Amaiera-data:
- 2020 Abendua 01
- Zentroa:
- HAZI Araba
- Eskolak emateko lekua:
- WEBINAR
- Iraupena:
- 1.5 ORDU
- Norentzat:
- Profesionalei, eta artisau-garagardoaren profesional izan nahi dutenei
- Gai orokorra:
- Gaur egun, garagardo garratzak (sours beers) modan daude, eta gero eta ezagunagoak dira garagardoen merkatuan. Interesa handituz doala eta, horrelako garagardoak ekoizteko teknika eta metodo jakin batzuk behar dira, ahalik eta modurik egokien eta kontrolatuenean egina ahal izateko. Aukera erraz eta eraginkor bat da azido laktikoaren bakterioek kultibo puruak erabiltzea (Lactobacillus spp.), formatu lehorrean, kultibo horiek hedatu edo mantendu beharrik gabe, baita ere ez-saccharomyces anduiak erabiltzea, horiekin helburu bera lortu baitaiteke. Aurkezpenak erakutsiko ditu azidifikatze metodo nagusien errepaso bat (tradizionalak eta modernoak), mikroorganismo arduradunak eta horiek erabiliz lortutako emaitza arrakastatsuak.
- Matrikula:
- 0
- Fidantza: